Internationale notaris

D e wereld wordt steeds meer een dorpsplein zegt men wel eens. Ook wij bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen merken dat. Steeds meer mensen hebben een appartement aan de Belgische kust of een vakantiehuis in Zuid-Europa.

E n steeds meer mensen van buiten Nederland werken in Tilburg en omgeving en veel Nederlanders wonen net over de grens in België. Al die mensen lopen vroeg of laat tegen de vraag aan welk recht van toepassing of waar belasting verschuldigd is. Is het land van je nationaliteit of het land waar je woont bepalend? Of het land waar je vakantiehuis staat?


S oms zijn de oplossingen voor dit soort vraagstukken verrassend eenvoudig en soms dienen er ingewikkelde stappen gezet te worden. Het is dan fijn dat er bij DKT Notarissen meerdere specialisten rondlopen waarmee gespard kan worden; Twee (of drie) weten immers meer dan één.

V oor veel van deze vraagstukken heeft Daamen de Kort van Tuijl Notarissen specialisten die jou hiermee kunnen helpen. En komen wij er zelf niet uit, dan nemen we contact op met een van onze collega's uit onze netwerken Lexunion of the Kronberg Circle. We zorgen ervoor dat we de mensen uit onze netwerken minimaal een keer per jaar persoonlijk ontmoeten, zodat we elkaar makkelijk weten te vinden wanneer we een vraag hebben.

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK

Wil je uitgebreider uitleg krijgen wat er allemaal bij komt kijken als je met internationale vragen te maken hebt? Of wil je dat wij je helpen? Maak dan een afspraak, dan weet je binnen een paar dagen waar je aan toe bent.