V anuit Tilburg kun je België bijna zien liggen. Daardoor hebben we van oudsher een heleboel Nederlanders als klant die net over de grens wonen. Het (fiscaal) (Neder-)Belgisch erf-, personen en familierecht is daarom een van de specialismes die ons kantoor rijk is. Omdat onze blik als vanzelfsprekend verder dan onze landsgrenzen reikt, hebben we ons aangesloten bij twee internationale netwerken: LexUnion en the Kronberg Circle.

W e zorgen ervoor dat we onze collega's uit de netwerken elk jaar persoonlijk ontmoeten door deel te nemen aan de LexUnion en Kronberg Circle congressen. Dat bracht ons de afgelopen jaren in Zürich, Brugge, Frankfurt, Parijs en Barcelona, waar we contacten legden, lezingen gaven en naar internationale sprekers luisterden. Erg leuk, maar ook noodzakelijk. Want het persoonlijk contact met onze netwerkleden, maakt dat wij heel gemakkelijk de telefoon oppakken om een simpele vraag te stellen of een dossier samen te behandelen.

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK

Wil je verder met ons praten en kijken of en hoe we elkaar kunnen helpen? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op mee één van onze kantoren.