Boedelafwikkeling

B ij de afwikkeling van een nalatenschap kun je aan allerlei zaken denken, van het regelen van de uitvaart tot de uiteindelijke verdeling van de goederen en alles wat daartussen ligt. Je kunt daarbij tegen meerdere problemen aanlopen. De afwikkeling van een nalatenschap kan inhoudelijk (fiscaal) complex zijn, maar kan dat ook zijn doordat de erfgenamen niet op één lijn zitten.

Wij kunnen helpen. Indien gewenst nemen we alle werkzaamheden uit handen, maar het is ook mogelijk om alleen opdracht te geven voor bijvoorbeeld de aangifte erfbelasting of ondersteuning bij de verdeling van de goederen. Vaak krijgt een onafhankelijk notaris als buitenstaander sneller het vertrouwen van álle betrokkenen.

De belangrijkste taak bij boedelafwikkeling is de nalatenschap zó af te wikkelen dat alle erfgenamen, legatarissen en schuldeisers ontvangen waar zij recht op hebben. Ons doel daarbij is dat alle betrokkenen ook met een goed gevoel terugkijken op de afwikkeling.

DKT heeft een aparte afdeling nalatenschappen, met als speerpunt net dat creatieve idee extra! Elk lid van ons team heeft jarenlange ervaring met de afwikkeling van boedels.

Wij hebben 2 gecertificeerde NOVEX-executeurs in ons midden. Vaak benoemt de Rechtbank ons tot vereffenaar. Ook nalatenschapsmediation biedt vaak een oplossing.

D KT heeft een aparte afdeling nalatenschappen, met als speerpunt net dat creatieve idee extra! Elk lid van ons team heeft jarenlange ervaring met de afwikkeling van boedels.
Wij hebben 2 gecertificeerde NOVEX-executeurs in ons midden. Vaak benoemt de Rechtbank ons tot vereffenaar. Ook nalatenschapsmediation biedt vaak een oplossing.

ONS BOEDELTEAM BESTAAT UIT DE VOLGENDE PERSONEN

Carlijn Kuiper

Paralegal

+31 (0) 13 549 49 80


Carlijn is paralegal op onze vestiging Tilburg (Entrada) en werkt voornamelijk aan het bespreken en opstellen van verklaringen van erfrecht.

Harriët van Casteren-Schepers

Paralegal

+31 (0) 13 549 49 22


Harriët is paralegal op onze vestiging in Udenhout. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de afwikkeling van nalatenschappen en het bespreken en opstellen van verklaringen van erfrecht.

Fabian Adams-Schoenmakers

Kandidaat-notaris

+31 (0) 13 549 49 78


Fabian is kandidaat-notaris op onze vestiging te Tilburg-EnTrada en houdt zich (onder andere) bezig met boedelafwikkeling in de breedste zin van het woord.

Mariëtte Busser

kandidaat-notaris

+31 (0) 13 5 49 49 69


Mariëtte is kandidaat-notaris in ons team boedels op onze vestiging EnTrada en is bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.

Desirée Laureij

Notaris

+31 (0) 13 549 49 52


Desirée is notaris in onze vestiging te Tilburg-EnTrada en adviseert bij de afwikkeling van moeilijke nalatenschappen en wordt vaak benoemd tot executeur of vereffenaar.

Linda Martens

Jurist

+31 (0) 13 549 49 63


Linda werkt als jurist op onze vestiging Tilburg-EnTrada en helpt vaak bij de afwikkeling van nalatenschappen en het bespreken en opstellen van verklaringen van erfrecht.

Marleen van Heck

Secretarieel medewerker

+31 (0) 13 549 49 52


Marleen ondersteunt het boedelteam op onze vestiging Tilburg-EnTrada en daarom is zij vaak de persoon die u als eerste aan de lijn krijgt.

Barbara van de Pol-Mertens

Secretarieel medewerker

+31 (0) 13 5 49 49 66


Barbara is de steun en toeverlaat van het boedelteam op onze vestiging EnTrada.

Rowena van Strien

Kandidaat-notaris

+31 (0) 13 5 49 49 71


Rowena is kandidaat-notaris op onze vestiging EnTrada en verdeelt haar tijd tussen het boedelteam en het team personen- en familierecht.

IK WIL GRAAG EEN OFFERTE

Wil je graag een indicatie van de kosten? Hieronder kun je een prijsindicatie opvragen. We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte.

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK

Wil je uitgebreider uitleg krijgen over een verklaring van erfrecht? Maak een afspraak en laat ons duidelijkheid geven over de mogelijkheden.