SCHEIDEN, UIT ELKAAR

W anneer jullie besluiten om te gaan scheiden of uit elkaar te gaan, komt er een hoop op jullie af. Ondanks alle emoties, moeten jullie toch samen afspraken maken.
Zo moeten jullie bijvoorbeeld gaan beslissen of één van jullie in de gezamenlijke woning blijft wonen of dat jullie de woning gaan verkopen. Jullie zullen dan ook moeten nadenken wat je met jullie hypotheek gaan doen.
De tussenkomst van de notaris is niet alleen vereist bij het toedelen van de woning, maar ook bij het toedelen van aandelen in een besloten vennootschap aan één van de partners.

D it wordt vastgelegd in een akte van verdeling. Het uit elkaar gaan kan ook gevolgen hebben voor jullie erfenis. Zo zal het niet meer de bedoeling zijn dat je ex-partner van je erft of dat je erfenis via de kinderen bij je ex-partner terecht komt. Het kan daarom een goed idee zijn een testament op te stellen of jullie huidige testament aan te passen.

IK WIL GRAAG EEN OFFERTE

Wil je graag een indicatie van de kosten? Hieronder kun je een prijsindicatie opvragen. We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte.

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK

Wil je uitgebreider uitleg krijgen wat er allemaal komt kijken bij een scheiding of wanneer je uit elkaar gaat? Maak dan een afspraak, dan weet je binnen een paar dagen waar je aan toe bent.