SAMENLEVINGSOVEREENKOMST

J ij en je partner gaan samenwonen, een nieuwe stap in jullie leven. Erg leuk, en om dat zo te houden is het verstandig om goede afspraken te maken in een samenlevingscontract.
In zo'n samenlevingscontract kun je afspraken maken over de verdeling van de woonlasten en kun je vastleggen welke spullen van wie zijn.

K open jullie samen een huis en stopt een van jullie beiden daar meer geld in dan de ander, dan kun je vastleggen hoe je hiermee omgaat.
Bovendien kun je vastleggen wat er met jullie gezamenlijke spullen gebeurt als je uit elkaar gaat of als een van jullie overlijdt. Wat er met je eigen spullen gebeurt na je overlijden, kun je regelen in een testament .

IK WIL GRAAG EEN OFFERTE

Gaan jullie binnenkort samenwonen en wil je graag weten wat het kost om een samenlevingscontract af te sluiten? Vraag dan nu een offerte aan. Je hebt deze binnen 1 werkdag in huis. Kunnen jullie je daarna richten op de grote stap.

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK

Wil je uitgebreider uitleg krijgen wat er allemaal komt kijken als je gaat samenwonen? Maak dan een afspraak, dan weet je binnen een paar dagen waar je aan toe bent.