PARTICULIER NON-PROFIT

V aak begint een initiatief om goed te doen aan de keukentafel met een goed idee en een paar enthousiaste mensen. Wanneer zo'n initiatief serieuzere vormen begint aan te nemen, komen er vaak zaken bij kijken waar van te voren niet bij stil gestaan is. Hoe zit het met aansprakelijkheden als een goed bedoeld initiatief verkeerd uitpakt? Of hoe kun je het fiscaal aantrekkelijker maken voor mensen om een gift te doen aan jullie goede doel? Wat voor eisen stellen subsidieverstrekkers of sponsoren aan jullie initiatief?

W anneer dit soort vragen begint te spelen is het de hoogste tijd om contact op te nemen met iemand die je hierover goed kan informeren. Iemand die jullie op valkuilen wijst, maar ook op kansen. Iemand van DKT bijvoorbeeld.

IK WIL GRAAG EEN OFFERTE

Wil je graag een indicatie van de kosten? Hieronder kun je een prijsindicatie opvragen. We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte.

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK

Wil je uitgebreider uitleg krijgen over alles omtrent non-profit initiatieven? Maak dan een afspraak, dan weet je binnen een paar dagen waar je aan toe bent.