KINDEREN

H et krijgen van een kind is voor velen één van de belangrijkste momenten in hun leven. Ondanks de slapeloze nachten kun je je geluk niet op. Wij begrijpen heel goed dat je er op dat moment niet aan denkt of je alles wel goed hebt geregeld, terwijl er dan toch een hele hoop vragen spelen.

W ie zorgt er voor de kinderen als je plotseling zou komen te overlijden? Wie zorgt er voor dat de kinderen het geërfde geld verstandig besteden? Krijgt je partner nog altijd wat je aan hem/haar na wil laten, of moet hij dat meteen met de kinderen delen?

A llemaal belangrijke onderwerpen die je bijvoorbeeld in een testament kunt regelen.
Zulke zaken goed vastleggen voorkomt in de toekomst veel onnodige ellende voor degenen die achter blijven. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

IK WIL GRAAG EEN OFFERTE

Wil je graag een indicatie van de kosten? Hieronder kun je een prijsindicatie opvragen. We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte.

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK

Wil je uitgebreider geïnformeerd worden over een testament en/of voogdij? Of wil je dat wij een testament opstellen? Maak dan een afspraak, dan weet je binnen een paar dagen waar je aan toe bent.