Geldleningsovereenkomst

Wat is een geldlening?

E en geldlening is een overeenkomst. Deze overeenkomst gaat tussen een partij die geld uitleent en een andere partij die geld leent. Een geldleningsovereenkomst wordt gebruikt om voorwaarden vast te leggen tussen partijen voor deze lening. Denk hierbij aan de hoogte van de rente en wanneer de lenende partij de uitlenende partij moet terugbetalen. 

Waarom een geldleningsovereenkomst?

E en geldleningsovereenkomst kan potentiële ruzies en conflicten voorkomen of oplossen. Daarom is het belangrijk dat de voorwaarden van het lenen van geld op papier staan. Het kost geld en tijd om een overeenkomst op te stellen, maar je krijgt er meer duidelijkheid en transparantie voor terug. Met de overeenkomst kun je afspraken bewijzen. Op die manier hoeft er geen rechter aan te pas te komen bij problemen. DKT Notarissen heeft uitgebreide kennis van het regelen van geldleningen. Het team staat graag voor je klaar om je vooruit te helpen.

Ik wil graag een offerte

Wil je graag een indicatie van de kosten? Hieronder kun je een prijsindicatie opvragen. We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Ik wil graag een afspraak

Wil je uitgebreider uitleg krijgen wat er allemaal komt kijken bij een verklaring van erfrecht? Maak dan een afspraak, dan weet je binnen een paar dagen waar je aan toe bent.