D KT Notarissen heeft specialistische kennis op het gebied van ondernemingsrecht. Onze mensen zijn juridisch, fiscaal én economisch onderlegd. Wij zijn daardoor een goede gespreks- en sparringpartner voor veel specialisten, zoals accountants, advocaten, fiscalisten en financieel adviseurs.

  • We hebben ruime ervaring op alle vlakken van het ondernemingsrecht, van het oprichten van vennootschappen, verenigingen en stichtingen, tot het meer complexe werk van herstructureringen, overnames, fusies en splitsingen en bijvoorbeeld bedrijfsoverdrachten binnen de familie.
  • Wij hebben een groot nationaal én internationaal georiënteerd netwerk van specialisten. Zo zijn we met regelmaat betrokken bij het oprichten van vennootschappen voor internationale partijen en beheersen we de Engelse taal goed.
  • Wij weten als geen ander dat termijnen een grote rol spelen in het ondernemingsrecht en zijn dan ook gericht op een snelle en goede behandeling van de zaak.

Als notaris spelen we bij uitstek een onpartijdige rol in het proces en proberen we de belangen van alle betrokkenen zo goed mogelijk te behartigen. Uiteraard is het ook mogelijk om ons als partijnotaris in te schakelen. Dat leggen we dan vooraf goed vast.

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK

Wil je verder met ons praten en kijken of en hoe we elkaar kunnen helpen? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op mee één van onze kantoren.